Brooklyn Nights

Beleef Brooklyn Nights met uw collega’s of uw personeel. Speciale ontvangst voor groepen vanaf 20 personen is mogelijk. Meer informatie treft u onder het kopje zakelijke arrangementen en bedrijfsuitje.

Voorontvangst
v.a. 19,50 p.p.

Een super exclusieve voor ontvangst in Hoek van Holland of in het Theater van de studio’s.

Branding kit
€ 250,-

Uw bedrijfslogo terug laten komen tijdens de show?

Taxi Easy Way
prijs op aanvraag

Bent u op zoek naar exclusief vervoer? Taxi Easy Way verzorgt het voor u tot in de puntjes.

Groepsvervoer
prijs op aanvraag

Heeft u groepsvervoer nodig? Wij nemen alle zorg uit handen en zorgen voor passend vervoer.

Logo op LED
€ 250,-

LED buiten
Uw bedrijfslogo terug laten komen tijdens dinnershow Brooklyn Nights?

Spotlight moment
€ 35,- p.p.

Wilt u uw bedrijf, of een van uw gasten letterlijk in de spotlight zetten?

Cava arrangement
€ 29,95

Ontvang nét dat beetje extra met het cava arrangement.

Drankenarrangement
€ 15,- p.p.

Wilt u uw gasten van alle wensen voorzien? Kies het drankenarrangement.

Hotelovernachting

Geniet samen met uw gezelschap van een all-inclusive avond vol entertainment en kom daarna lekker tot rust in één van de hotels in de buurt. Kies voor een voordelige hotelovernachting in het Renaissance Hotel of Hotel Aalsmeer. 

Na de spetterende afterparty kunt u teruglopen naar Hotel Aalsmeer of de gratis shuttle nemen naar het Renaissance Hotel. In de ochtend kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Wilt u meer weten over deze optie neem dan contact met ons op via info@studiosaalsmeer.nl of 0297 753 607.

Renaissance Hotel
v.a. € 137,-

Hotel Aalsmeer
v.a. € 87,-

Parkeerkaart: €10,- per auto

Sta niet onnodig in de rij! Koop tijdens het boeken van uw tickets een parkeerkaart

© Brooklyn Nights 2019 All rights reserved

Scroll naar top

Voorontvangst

Wilt u samen met uw gasten een unieke, exclusieve voorontvangst voorafgaand de dinnershow? Dat kan! Zo kunt u uw gasten o.a. ontvangen in het Theater, welke ideaal is voor een presentatie gericht op grotere groepen. Ook The Club is een ideale locatie voor een luxe voorontvangst, in een intieme setting voor relatief kleinere groepen. Op zoek naar een meer informele voorontvangst? Dan heten wij u en uw gasten van harte welkom in Hoek van Holland.

Branding kit

Uw bedrijfslogo terug laten komen tijdens de dinnershow? Geef de avond een persoonlijke touch met (elementen uit) onze branding kit! Deze bevat de volgende mogelijkheden:

  • Uw logo op het LED-scherm aan de voorgevel van het pand, tijdens de ontvangst
  • Uw logo op de narrowcasting in het pand, gedurende de ontvangst en afterparty
  • Uw logo op de menukaart van uw gasten
  • Een aankondiging/ verwelkoming van uw bedrijf tijdens de start van het diner, door onze presentator

Taxi Easy Way

Bent u op zoek naar exclusief vervoer? Onze partner Easy Way maakt de dinnerexperience helemaal compleet! Start en eindig uw avond met luxe vervoer van de hoogste kwaliteit.

Groepsvervoer

Heeft u groepsvervoer nodig voor uw gasten? Wij nemen graag alle zorg uit handen en helpen u aan passend vervoer door een van onze partners.

Logo op LED

Uw bedrijfslogo terug laten komen tijdens dinnershow Brooklyn Nights? Geef de avond een persoonlijke touch en laat uw logo tonen op het LED-scherm aan de voorgevel van het pand. Uw logo zal gedurende de gehele avond te zien zijn.

Spotlight moment

Wilt u uw bedrijf, of een van uw gasten letterlijk in de spotlight zetten tijdens de show? Kies dan voor een spotlight moment. Onze presentator zal u tijdens het diner uitlichten en een korte toespraak geven.

Cava
arrangement

Ontvang nét dat beetje extra met het cava-arrangement. Hierbij ontvangt u een fles bubbels (1 fles a 5 personen) aan tafel.

Internationaal drankenarrangement

Wilt u uw gasten van alle wensen voorzien? Kies dan voor het internationale drankenarrangement. Naast het standaard drankenarrangement dat all inclusive beschikbaar is bij elk type tickets, kunnen uw gasten ook gebruik maken van onze buitenlands gedestilleerde dranken zoals o.a. bacardi en rum.

Vraag hier uw zakelijk arrangement aan